Mentorer

Dr Jorge Garcia Santos; Kompetent affärsman samt välkänd doktor och hälsovårdare, med över tio år på nätverksmarknaden med häpnadsväckande produktlinje har han idag hjälpt tusentals människor och han har ett nätverk i över tjugo länder runt om i världen. Grundare av den ideella organisationen Klubb Vida Sana. Författare till VIP Hur blir du en bättre version av dig. Boka här


Yolanda Pozo; En välkänd coach med en tillväxt som Networker. Yolanda lever sin Fantastiska Livs Stil tillsammans med sitt Team of Drömmare och utökar möjligheten till fler och fler människor runt om i världen att de också kan fullfölja sina mål och drömmar. Idag har Yolanda ett nätverk i över tjugo länder runt om i världen.


… ett team av mentorer och tränare har producerats och valts för att ge fler och fler människor rätt att utveckla och överföra den möjliga LifeStyle till fler familjer som är redo att förändras och anpassa sig till den nya tiden och former som krävs i 21st Century.


Imma, Jose, Miquel, Isa, Angeles, Mercé, Sarah, Josefa, Hannika och många andra är holistiska tränare och mentorer redo att ta dig till din nästa nivå. Vi är redo! Är du redo?

Tryck på länken för att kontakta vår plattform  genom att trycka HÄR

Du kan även kontakta oss på info@klubblifestyle.com

Välkommen!

1 thought on “Mentorer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *